Η VELAMP INDUSTRIES ΣΗΜΕΡΑ

Ποιοι είμαστε

Η VELAMP INDUSTRIES γεννήθηκε από την φιλοδοξία των ιδιοκτητών της, Guillaume Rissoan και Filippo Mangino, να γίνουν μεγάλοι παίκτες στο LED business.

Η τεχνολογία LED αλλάζει και καθορίζει την κατηγορία του φωτισμού για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια: νέες φόρμες, ηλεκτρονικά, νέες χρήσεις… Με 115 χρόνια ιστορίας και 49 χρόνια σαν brand, η VELAMP, μια ιστορική Ιταλική εταιρεία , διάσημη στην Ευρώπη για τα προϊόντα φορητού φωτισμού, σκοπεύει να μετέχει ενεργά στην επανάσταση των LED.

Η Velamp εξειδικεύεται σε 3 κύριες κατηγορίες προϊόντων:

Φορητός Φωτισμός: Με μπαταρία (φακοί, φαναράκια…), φωτισμός εργοταξίου, πρόσθετος φωτισμός. Μία από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην Ευρώπη
Γενικός Φωτισμός: Προτείνουμε λειτουργικά είδη για Εξωτερικό Φωτισμό (προβολείς, γλόμπους, φωτιστικά κήπου…) καθώς και για Εσωτερικούς χώρους (επιτραπέζια φωτιστικά, φωτισμό ασφαλείας …).
Οικιακές συσκευές και ηλεκτρικά εξαρτήματα: Προσφέρουμε μία επιλογή προϊόντων καθημερινής χρήσης με 3 κύρια χαρακτηριστικά: Ποιότητα (σεβασμός των προτύπων EU), ελκυστικές και διδακτικές συσκευασίες, άριστος δείκτης ποιότητας προς τιμή.

Πρόσθετα από τα προϊόντα, την καινοτομία και την ποιότητα, η VELAMP γνωρίζει καλά το μέγεθος της απαιτούμενης προσπάθειας να είσαι μια σύγχρονη εταιρεία διανομών. Για τον λόγο αυτό η VELAMP προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που εξασφαλίζει στους διανομείς, συνεργάτες και τελικούς χρήστες την αγορά της καλύτερης δυνατής λύσης:

  • Καινοτόμα και απλά προϊόντα ιδανικά για προωθήσεις και πωλήσεις μεγάλου όγκου
  • Studied lay-out. Designed for performance
  • Ξεκάθαρες, ελκυστικές και διδακτικές συσκευασίες
  • Ταχύτατες αποστολές με εξωτερικό συνεργάτη logistics

Θυμήσου: 115 χρόνια ιστορίας κάνουν πάντα την διαφορά!

Η Ιστορία μας

Η VELAMP δημιουργήθηκε το 1972 σαν ακρωνύμιο του VENEGONO LAMPADE, της πόλης με το μεγαλύτερο εργοστάσιο της πρώην Fratelli Pagani Spa.Η Fratelli Pagani ιδρύθηκε το 1906 και συνόδεψε την εξέλιξη της Ιταλίας κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα.

Όντας το πρώτο εργοστάσιο μπαταριών στην Ιταλία η εταιρεία άρχισε να επενδύει και να αναπτύσσει τα πρώτα φορητά φωτιστικά. Έτσι άρχισαν μια μακρά σειρά καινοτόμων προϊόντων που ακόμα χρησιμοποιούμε καθημερινά:Εφεύρεση του πρώτου φακου, Δημιουργία του πρώτου φωτιστικού ασφαλείας, Εφεύρεση του φακού κεφαλής, Εφεύρεση του φακού με δυναμό.

Η Fratelli Pagani ήταν σημαντικός παίκτης στην Ιταλική Ιστορία: σαν προμηθευτής του Ιταλικού Στρατού το κύριο εργοστάσιό της aκαταστράφηκε ολοσχερώς από τους Αγγλο – Αμερικανικούς βομβαρδισμούς το 1943.Με το τέλος του Β’ Παγκ. Πολέμου η εταιρεία ξεκίνησε από το μηδέν και ακολουθώντας το «Ιταλικό Θαύμα » παράγει φορητό φωτισμό για τους μεγάλους παίκτες παγκοσμίως : Duracell, Rayovac, Varta, Philips…

Η VELAMP δημιουργείται με στόχο να δώσει ένα Ιταλικό brand στην εταιρεία.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά η VELAMP συνέχισε να αναπτύσσεται και να καινοτομεί προσφέροντας λύσεις στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για φορητό φωτισμό. Πρωτοπόρος στην αγορά της, μετατρέπει τις τεχνολογικές εξελίξεις σε καινοτόμα προϊόντα μέσα από έρευνα και άρτιο σχεδιασμό.

Σήμερα η VELAMP INDUSTRIES SRL, ιδιοκτήτης του VELAMP brand, στοχεύει στην συνέχεια αυτής της ιστορίας προσφέροντας φορητό και λειτουργικό φωτισμό καθώς και διάφορα ηλεκτρολογικά υλικά σε 3 κύριες κατηγορίες προϊόντων:

Φορητός Φωτισμός: Με μπαταρία (φακοί, φαναράκια…), φωτισμός εργοταξίου, πρόσθετος φωτισμός. Μία από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην Ευρώπη
Γενικός Φωτισμός: Προτείνουμε λειτουργικά είδη για Εξωτερικό Φωτισμό (προβολείς, γλόμπους, φωτιστικά κήπου…) καθώς και για Εσωτερικούς χώρους (επιτραπέζια φωτιστικά, φωτισμό ασφαλείας …).
Οικιακές συσκευές και ηλεκτρικά εξαρτήματα: Προσφέρουμε μία επιλογή προϊόντων καθημερινής χρήσης με 3 κύρια χαρακτηριστικά; Ποιότητα (σεβασμός των προτύπων EU), ελκυστικές και διδακτικές συσκευασίες, άριστος δείκτης ποιότητας προς τιμή.

Η δύναμη των αξιών της (Αλληλεγγύη, Πρόοδος, Απόδοση) κάνει την VELAMP έναν βασικό παίκτη στην αγορά. Με υπευθυνότητα και ΠΑΝΤΑ ένα βήμα μπροστά!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

General Catalogue 2023

Profession Worklights and Instruments 2023/2024

Sollar Collection 2023