Η C LUCE ΣΗΜΕΡΑ

Η C Luce ιδρύθηκε το  2006 ως συνέχεια μίας μακράς πορείας που είναι  γεμάτη με  εμπειρία , παράδοση στον σχεδιασμό,  την έρευνα και την τεχνολογική καινοτομία . Αποτέλεσμα όλων αυτών η όλο και αυξανόμενη διεθνής επιτυχία.
Είμαστε μία σταθερή, δυναμική και νεανική εταιρεία που είναι εξοπλισμένη με μία εικοσαετή κληρονομιά γνώσης, γνώση η οποία μας βοήθησε να γίνουμε γρήγορα, μία εκ των κορυφαίων , στην αγορά των ιταλικών επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων φωτισμού.

H C Luce ξεχωρίζει με την έρευνά της στην δημιουργία  ενός νέου προτύπου ‘’βιομηχανικού σετ φωτισμού’’ με λιτές γραμμές που είναι συνδυασμένες με μεγάλες επιδόσεις.

Κάθε μέρα  η C Luce  επικοινωνεί και συνεργάζεται με τους συνεργάτες της , που έχουν τις τεχνικές και αρχιτεκτονικές μελέτες φωτισμού, σαν  κύριο εργαλείο της καθημερινής  εργασίας τους .

Η συνεχής ανάπτυξη σε επίπεδο παραγωγής , προσωπικού  και πωλήσεων, επέτρεψε στην εταιρεία να επιτύχει στον χώρο του φωτισμού και ταυτόχρονα να παραμένει πιστή στις αρχές στις οποίες  γαλουχήθηκε.

Οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν μία επιφάνεια  6.200 τετραγωνικών μέτρων όπου εργάζονται 35 άτομα.

Η έδρα μας είναι στο  Truccazzano ( περιοχή Milano) όπου είναι σχεδόν όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής και των  αποθηκευτικών  χώρων.

Κοντά στην πόλη του Melzo (περιοχή Milano), δημιουργήσαμε ένα μηχανουργείο για την κατασκευή των μεταλλικών μερών που είναι απαραίτητα για τα προϊόντα μας .

Χάρη στις δυνατότητες των εγκαταστάσεών της η C Luce έχει παρουσία σε κάθε ήπειρο , καλύπτοντας πάνω από   60 χώρες, παράγοντας περίπου 1,500  μονάδες ημερησίως.  Το κάθε προϊόν φωτισμού της C Luce ξεχωρίζει για το  design και την αισθητική του , σε συνδυασμό με βασικές αξίες όπως , τον έλεγχο διανομής του φωτισμού ,την αξιοπιστία των φωτιστικών σωμάτων , την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και το χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

TRADITIONAL LIGHTING CATALOGUE 2022

COMPANY PROFILE

LED LIGHTING CATALOGUE 2023