Η PALAZZOLI ΣΗΜΕΡΑ

H EL.CO.R.  αντιπρόσωπος της PALAZZOLI.

Ποιότητα, καινοτόμα προϊόντα και εξυπηρέτηση.

Το 1904 η PALAZZOLI ξεκινά την δραστηριότητά της στη Brescia με το ξεκίνημα χρησιμοποίησης της ηλεκτρικής ενέργειας στην βιομηχανία.
Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων για ηλεκτρικές εφαρμογές με χαρακτηριστικά ασφαλείας, προστατευμένα ή στεγανά, για βιομηχανικές,ναυτικές,αγροτικές εγκαταστάσεις καθώς και κατασκευαστών μηχανημάτων.

Η γκάμα της PALAZZOLI επεκτείνεται σε μία μεγάλη σειρά προϊόντων , στα οποία συμπεριλαμβάνονται και ειδικές κατασκευές ή μετατροπές σύμφωνα με τις ανάγκες των τελικών πελατών.

Τα προϊόντα ικανοποιούν τις διεθνείς προδιαγραφές κατασκευής και ασφάλειας και είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, από μέταλλο, πολυεστέρα με ίνες υάλου (GRP) και θερμοπλαστικό.
Η PALAZZOLI δεσμεύεται έναντι των τελικών χρηστών να προσφέρει προϊόντα που θα είναι αξιόπιστα,ασφαλή και με ποιότητα που διαρκεί .
Με την δραστηριότητά της , όπως και καθ’όλη την διάρκεια του περασμένου αιώνα, συνεχίζει να τιμά την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών προς την εταιρεία.

Όλα τα προϊόντα PALAZZOLI δημιουργούνται χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες υλικών και κατασκευής για βιώσιμες διαδικασίες, σε προϊόντα και ανακύκλωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Company Profile

Γενικός Κατάλογος 2023-2024

Lighting Catalogue 2022

META Led: lighting to save

TIGUA Led: lighting to save

X-CEE : Safety Performance

Atex Catalogue 2018

Electrical installations in ATEX

Tunnel Catalogue