Η CANALPLAST ΚΑΙ Η OLAN ΣΗΜΕΡΑ

CANALPLAST

 

Η CANALPLAST ,από το 1975 ,είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στην παραγωγή και ανάπτυξη συστημάτων καναλιών για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Η προσπάθεια μας, η τεχνολογία και η ποιότητα των προϊόντων ,φέρνουν την παρουσία μας στις τοπικές αγορές και μας κάνουν να μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο σε σχέση με τις πολυεθνικές, τοποθετώντας μας ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου, με ένα δίκτυο πωλήσεων και αντιπροσώπων που συνεργάζεται συνέχεια με τους πελάτες και τα τμήματα μελετών τους, έχοντας σαν συνεργάτες τους διανομείς ηλεκτρολογικών υλικών με τους οποίους εργάζονται για την ικανοποίηση του τελικού πελάτη.

Οι εγκαταστάσεις της CANALPLAST καλύπτουν περισσότερο από 20.000 m2. Χρησιμοποιώντας συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες, η CANALPLAST παράγει προφίλ από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Τα προϊόντα αυτά ακολουθούν αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου από την παραγωγή έως την συσκευασία και την αποθήκευση. Στις εγκαταστάσεις της CANALPLAST στεγάζονται τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης,Διοίκησης και Παραγωγής. Περίπου 1.500 κωδικοί διατηρούνται στην 7.500m2 αποθήκη μας. Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών διαχειρίζεται όλες τις παραγγελίες από την λήψη τους έως την αποστολή στον πελάτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

OLAN

Η OLAN, με τις εγκαταστάσεις στο Limbiate κοντά στο Μιλάνο στην Βόρεια Ιταλία, ιδρύθηκε το 1979 και λειτουργεί στον τομέα του υλικού ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Από την αρχή της η εταιρεία .ήταν εστιασμένη στην ποιότητα. Πρόσφατα επένδυσε στον σχεδιασμό και τις παραγωγικές εγκαταστάσεις με στόχο να παράγει προϊόντα με ακόμη υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας, με πλήρη συμμόρφωση με όλους τους σχετικούς κανονισμούς και την νομοθεσία. Η γκάμα των προϊόντων αυξήθηκε με στόχο όχι μόνο την Ιταλική αγορά αλλά και την ανάπτυξη των εξαγωγών.

Εταιρικοί στόχοι OLAN:

  • Αύξηση προϊόντων ανά κατηγορία
  • Αύξηση κατηγοριών προϊόντων
  • Ενδυνάμωση των on-line πωλήσεων

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

EXPORT GENERAL CATALOGUE