Η PALI CAMPION ΣΗΜΕΡΑ

Ποιοι είμαστε

Στην Fratta Polesine, στην επαρχία Rovigo του Venetto στην Ιταλία, τα αδέρφια Adriano και Otello Campion, κατασκεύασαν στο σιδηρουργείο του πατέρα τους , τα πρώτα δείγματα στύλων φωτισμού από συγκολλητό χάλυβα. Μόλις λίγα χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 1972, αυτή η γραμμή παραγωγής, αποτέλεσμα της δημιουργικότητας και της εξυπνάδας των δύο νεαρών, μετατρέπεται σε πραγματική εταιρεία.Χρόνο με το χρόνο η εταιρεία αναπτύσσεται και σήμερα είναι ΗΓΕΤΙΔΑ στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τις πωλήσεις χαλύβδινων στύλων φωτιστικών, πυλώνων και εξαρτημάτων για διακοσμητικό φωτισμό, μεταφορά ενέργειας, τηλεπικοινωνίες και στήριξη πινάκων.

Η Pali Campion srl. εκτείνεται σε έκταση 50.000 m,χρησιμοποιώντας καινοτόμα μηχανήματα και υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό.
Η Pali Campion ανήκει 100% στην οικογενειακή εταιρεία holding HFC spa. Η Διοίκηση της εταιρείας ασκείται από την οικογένεια των ιδιοκτητών. Οι στρατηγικές λειτουργίες επιμερίζονται μεταξύ των 6 αδερφών και εξαδέλφων.

Φιλοσοφία

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
Η Εταιρική Ποιότητα είναι μία συνεχής επένδυση ενεργειών και πόρων. Η πιστοποίηση της ποιότητας δεν είναι το τέλος αλλά το σημείο εκκίνησης.
Αυτή είναι η φιλοσοφία που διακατέχει την εταιρεία και την ωθεί καθημερινά να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας δίνοντας προσοχή στις ανάγκες και τις προσδοκίες μιας αγοράς που συνεχώς γίνεται αυστηρότερη και πιο επιλεκτική.
Η εύρεση άριστων και καινοτόμων λύσεων για την επίτευξη συνεχούς βελτίωσης στα προσφερόμενα ποιοτικά πρότυπα, έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, είναι η συνεχής μας επιδίωξη. Οι πελάτες μας, αναγνωρίζουν σαν δυνατά μας σημεία την ποιότητα των προϊόντων μας, την παραγωγική μας ευελιξία και την αξιοπιστία μας στην συνεργασία.
Η Ικανοποίηση των πελατών είναι για την Pali Campion srl το μεγαλύτερο σήμα πιστοποίησης.

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ
Η εταιρεία, προικισμένη με μεγάλη ευελιξία και τεχνική επάρκεια, βρίσκει την επιτυχία της στα υψηλά πρότυπα που χαρακτηρίζουν όλες τις λειτουργικές της διαδικασίες: από τον σχεδιασμό έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση ώστε να προσφέρει στους πελάτες της, κάθε φορά, άριστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.
Οι κτηθείσες πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν ότι οι δράσεις και τα προγράμματα για την απόκτηση των πιστοποιήσεων ήταν επιτυχή και οδηγούν την εταιρεία να λειτουργεί σε διεθνώς αναγνωρισμένα ποιοτικά επίπεδα. Επιπρόσθετα, οι συνεχείς εξαμηνιαίες επιθεωρήσεις, επικυρώνουν τον απόλυτο σεβασμό των υψηλών ποιοτικών προτύπων στα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και την διατήρηση των ποιοτικών δεσμεύσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Catalogue

Codex

Atlantech