Η LOVATO ΣΗΜΕΡΑ

Lovato, επαγγελματικά ηλεκτρικά εξαρτήματα χαμηλής τάσης για επαγγελματίες και βιομηχανίες.

Για πάνω από 95 χρόνια η LOVATO Electric σχεδιάζει και παράγει ηλεκτρικά εξαρτήματα χαμηλής τάσης για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση.
Η LOVATO Electric, ιδρύθηκε το 1922 στο Μπέργκαμο της Ιταλίας και είναι ιδιωτική επιχείρηση που διοικείται από την ίδια οικογένεια επιχειρηματιών εδώ και 4 γενιές.
Όντας από τις πρώτες Ιταλικές εταιρείες που πέτυχαν να πιστοποιηθούν με ISO 9001 το 1992, η LOVATO Electric έχει πάνω από 10.000 είδη που πληρούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις των διεθνών προδιαγραφών.
Θερμομαγνητικοί διακόπτες, ρελέ, μπουτόν, διακόπτες φορτίου, τερματοδιακόπτες, ψηφιακά πολύμετρα, μετρητές ενέργειας, ομαλοί εκκινητές, ρυθμιστές στροφών κινητήρων AC (inverters), όργανα συσκευών αυτόματης διόρθωσης συνημίτονου και όργανα ρύθμισης κινητήρων και γεννητριών είναι μόνον μερικά από τα προϊόντα που σχεδιάζονται και παράγονται από την LOVATO Electric.
Αποστολή της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στον βιομηχανικό αυτοματισμό και την διαχείριση ενέργειας.
Τα 13 υποκαταστήματά μας ανά τον κόσμο και το δίκτυο των πάνω από 90 αντιπροσώπων και διανομέων μας εξασφαλίζουν την διαθεσιμότητα των προϊόντων της LOVATO Electric σε πάνω από 100 χώρες σε όλη την υφήλιο.

 
 
1
1

Επικοινωνήστε μαζί μας

CATALOGUES

GENERAL CATALOGUE 2024