Η ELETTROCANALI ΣΗΜΕΡΑ

+50 χρόνια και βλέπουμε μόνο μπροστά

Πιστεύουμε σε ένα επιχειρηματικό πλάνο που ξεκίνησε πριν από +50 χρόνια και στο οποίο επενδύσαμε πόρους, ενέργεια, χρόνο, δεξιότητες και ενθουσιασμό για να αναπτύξουμε μία υγιή και παραγωγική επιχείρηση.Από τους συνεργάτες μας απαιτούμε την ίδια πίστη ώστε να αναπτύξουμε την απαραίτητη συνέργεια για να κάνουμε ¨good business¨ μαζί τους.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας το αποτέλεσμα μιας δουλειάς που εκτελείται με φροντίδα και την λογική ότι η γκάμα μας αποτελείται από ποιοτικά προϊόντα, κατασκευασμένα στην Ιταλία από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνίτες, με σεβασμό στην κοινωνική και οικολογική λογική.

Τα προϊόντα της Elettrocanali χωρίζονται σε 5 μεγάλες οικογένειες, εύκολα διακριτές από το διαφορετικό χρώμα ανά τμήμα στον αποτελούμενο από +4000 είδη γενικό κατάλογο . Είναι αλληλοσυμπληρούμενα , δίνουν στον διανομέα πλήρη γκάμα για τις ανάγκες του σε εγκαταστάσεις low-voltage σε βιομηχανικές, εμπορικές και οικιακές χρήσεις.

 

Τα καλά προϊόντα πουλάνε καλύτερα

Η ιστορία μας ξεκίνησε στις αρχές του 1970 όταν ο Cornelius Ravizza άρχισε να παράγει πλαστικούς σωλήνες για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Από τότε η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς χάρη στην χρηστή διοίκηση των υιών του ιδρυτή.

Το brand Elettrocanali γεννήθηκε το 1999 με στόχο την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων και την ισχυροποίηση της παρουσίας μας στην αγορά. Το νέο brand έφερε τo συνεχές μεγάλωμα της γκάμας των προϊόντων που κατασκευάζονται στα 4 εργοστάσιά μας που εδρεύουν στο Pedrengo (BG), Scanzorrosciate (BG), Avellino και Osimo (AN).

Ο συνολικός παραγωγικός κύκλος ολοκληρώνεται εντός της εταιρείας, από την αρχική ιδέα και τον σχεδιασμό έως την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο. Πάνω από 4000 προϊόντα low-voltage εγκαταστάσεων για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές χρήσεις. Χρησιμοποιούμε μόνο ελεγμένες πρώτες ύλες, έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερα ποιοτικά standards,

To ISO 9001 που πήραμε το 1998 και τα σήματα ποιότητας IMQ, NF, ÖVE, UL από διεθνή γραφεία πιστοποίησης, δείχνουν την αφοσίωση της Elettrocanali στην ποιότητα. Οι πολυάριθμες πατέντες που αποκτούμε δείχνουν, ότι βλέποντας το μέλλον με εμπιστοσύνη, έχουμε την ικανότητα να καινοτομούμε.

Ικανοί τεχνίτες, χρησιμοποιώντας σύγχρονες βιομηχανικές μεθόδους , διαδικασίες και τεχνολογία πετυχαίνουν να παράγουν λειτουργικά, στιβαρά και ασφαλή προϊόντα που σύμφωνα με την παράδοση των Made in Italy προϊόντων είναι επίσης όμορφα!!!

80 χώρες παγκοσμίως εκτιμούν τα Ιταλικά μας προϊόντα

Η Elettrocanali, πιστεύοντας πάντα στην παγκοσμιοποίηση της αγοράς, ανέπτυξε ένα δίκτυο διανομής και μία ισχυρή παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Οι υπεύθυνοι πωλήσεων είναι αποτελεσματικοί, πάντα διαθέσιμοι για να αξιολογούν κάθε ευκαιρία και να απαντούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα με επαγγελματικό τρόπο. Μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι η EC είναι παρούσα σε 80 χώρες με εισαγωγείς, διανομείς και μεταπωλητές. Η εταιρεία με δυναμισμό θέτει συνέχεια φιλόδοξους στόχους ανάπτυξης για αυτήν και τους συνεργάτες της ώστε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

General Catalogue 2019/20

Residential Series 2021