Η MECO ΣΗΜΕΡΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η MECO s.r.l. ιδρύθηκε το 1977 και άρχισε να σχεδιάζει και να παράγει πυκνωτές με μεταλλικό φίλμ πολυπροπυλενίου, επεκτείνοντας αργότερα την δραστηριότητά της στον σχεδιασμό και παραγωγή ηλεκτρολυτικών πυκνωτών, μονοφασικών και τριφασικών πυκνωτών και πυκνωτών για ηλεκτρονικά ισχύος.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Όλη η παραγωγή γίνεται εντός της εταιρείας, εξασφαλίζοντας 100% υψηλή MADE IN ITALY ποιότητα προϊόντων. Η οργάνωση αυτή εγγυάται αυτονομία, ανεξαρτησία παραγωγική, συνεχή εστίαση στην ποιότητα και οπτική 360° της εφοδιαστικής αλυσίδας (από τις πρώτες ύλες στον τελικό κύκλο παραγωγής του πυκνωτή).

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η προστιθέμενη αξία της εταιρείας είναι το εργαστήριο δοκιμών και τα όργανα που επιτρέπουν κάθε προϊόν να ελέγχεται πριν φύγει από τις αποθήκες μας.
Το υψηλά καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και η παραγωγή εντός της εταιρείας πολλών από τα βασικά τμήματα των πυκνωτών, επιτρέπουν στην εταιρεία μία δυναμική και ευέλικτη προσέγγιση στις ανάγκες των πελατών. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη custom made προϊόντων πολλών ειδών, σε συνδυασμό με γρήγορους χρόνους παραγωγής, καθιστούν την MECO έναν σοβαρό και αξιόπιστο συνεργάτη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η MECO κατέχει πιστοποιητικό ISO 9001 και έγκριση σημάτων IMQ και ULγια τα περισσότερα προϊόντα της.
Η MECO επίσης ακολουθεί την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/65/EC, γνωστή σαν οδηγία RoHS 2, καθώς και τις επόμενες ενημερώσεις της που περιέχονται στο Annex II (RoHS 3).

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Serie CMI4

Serie CMI5